Kategoriler
Emlak Haberleri

Ariva Yaka 2 projesinde zengin imkanlar

Ariva Yaka 2 projesi “turizim cenneti” olarak anılan Bodrum’da hayata geçti. Ariva İnşaat imzası bulunan bu lüks yapılarda aradığınız her şeyi bulabileceksiniz. İsteğe göre müstakil tek katlı villa seçeneklerinden, 264 metrekareye varan boyutlu villalar sizleri bekliyor. Öyleyse hemen teslim ile bu yazı Bodrum’da geçirmeye ne dersiniz?

Ariva Yaka 2 proje özellikleri

Muğla’nın en sevilen ilçelerinden birisi olan Bodrum’un Ortakent mevkisine konumlandırılan Ariva Yaka 2 konut projesi, mimarisi ile ilk bakışta tüm dikkatleri üzerine topluyor. Yeni yerleşim yerlerinden biri olarak belirlenen ve geleceğe kazandıran konumu ile Ariva Yaka 2, lüks ve doğayı sizlere sunmakta. Konutlar müstakil havuzlu ve bahçeli bir tasarıma sahiptir. Daire tipi tercihleri alıcısına, 3+1 müstakil villalar üzerinden 200 metrekarelik yaşam alanı bahşederken, aynı zamanda 4+1 villalar sayesinde 230 ila 264 metrekareye sahip olabilecek.

Henüz Etap 1 inşaatı esnasında taleplerin artış göstermesi sebebiyle, Ariva Yaka 2 projesi ortaya çıkarılmıştır. Site içerisinde sizleri ve ailenizi güven altında tutan kameralı güvenlik sistemi daima aktif olurken, ayrıca alan içerisinde 7/24 güvenlik personeli bulunduruluyor. Deniz manzarasını gözler önüne seren bu eşsiz yapılarda, arabalarınız sıcak havanın etkisi altından kapalı otopark sayesinde korunacak.

Villa özelliklerinde bulunan su deposu ve hidrofor acil durumların önüne geçerken, iç özelliğinde bulunan akıllı ev sistemi sayesinde eviniz tüm komutları anlıyor. Balkon ve geniş terasların bulunduğu yapıda aynı zamanda şömineye yer verili. Bir hizmetli odasının yer aldığı villa içinde, ebeveynlere özel banyo ve giyinme odası kişisel alanları korumanıza yardımcı olacak. Tüm villalarda bulunan özel yüzme havuzu sayesinde ortak kullanım alanlarından ayrı kalabileceğiniz hijyenik havuzlar sizleri bekliyor.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Konut projesinde yer alan zengin ulaşım imkanları alıcıları oldukça memnun etmektedir. TED Bodrum Koleji ile arasında yalnızca 500 metre bulunan konutlarınız, aynı zamanda Bodrum Gold Kulubü’ne yalnızca 1 kilometre mesafede yer alıyor. Ayrıca, Acıbadem Hastanesi’ne 2 kilometre, Midtown AVM ile Kipa ve Metro’ya 3 kilometre, Ortakent Yahşi Plajı’na 8 kilometre uzaklığa sahiptir. Yalıkavak Marina’ya 9 kilometre uzaklıkta yer alan konutlar, Bodrum Marina ile arasında yalnızca 11 kilometre bulunduruyor.

Projede yer alan villa fiyatları

Ariva Yaka 2 projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Konutların açılış fiyatı 2 milyon TL olarak belirlenirken, krediye uygun ödeme seçenekleri sizleri bekliyor.

Detaylı bilgi için: 444 8 480/ [email protected]