Kategoriler
Proje Haberleri

Arkadya Evleri satılık daire fiyatı ne kadar?

Arkadya Evleri satılık daire özellikleri, mütevazı bir konuta sahip olmak isteyenlere hitap etmektedir. Özcenk İnşaat şirketinin, Çankırı merkezinde hayata geçirmiş olduğu bu konutlar, market ve hastane gibi öncelikli mekanların yakınındadır. Herhangi bir site alanı içinde bulunmayan bu bina tam olarak 13 katlıdır. Ayrıca bina yaşı henüz ilk yılını bile tamamlamamıştır. Satıştaki daire ise binanın 2. katında bulunup sadece batı yönüne nazır olmaktadır.

Oda sayısı 1 + 1 olan dairenin aidat gideri 100 TL’dir. Bununla beraber, net büyüklüğü 70 m2  ve brüt büyüklüğü 75 mölçüsündedir. Küçük bir balkona sahip olan bu daire, krediye uygun olarak alınabilir. Ayrıca satılık dairenin fiyatı ile birlikte çeşitli eşyaların bedeli de söz konusudur. Tek banyolu olan bu dairenin içerisinde ankastre fırın, vestiyer, hilton banyo dolapları ve set üstü ocak vardır. Bununla birlikte ADSL ve fiber internet hizmetleri de mevcut olmaktadır. Bu ürün ve hizmetlerin bedeli haricinde, daire fiyatı 275.000 TL’den başlamaktadır. Bu konutlar, bulundukları konum dolayısıyla iyi bir yatırım seçeneğidir.

Arkadya Evleri nerededir?

Arkadya Evleri satılık daire, Çankırı’nın merkezindeki Kırkevler Mahallesi’ndedir. Kastamonu Caddesi üzerinde olan binanın yan tarafında Ören Sitesi vardır. En önemlisi ise bu dairenin bir kiracıya sahip olmasıdır. Aylık kira geliri 1.350 TL olan dairenin yakınlarında pek çok otobüs durağı mevcuttur. Bununla birlikte İl Köy Hizmetleri Müdürlüğü’nün tam karşısında yer alan bu konutlar, çok sayıda eczanenin ve Çankırı Devlet Hastanesi’nin de yakınındadır. Ayrıca 6 farklı mescit ve camiye de yakın oluşu, ibadet etmek isteyen daire sakinleri için çok önemli bir detaydır.

Satılık Daire Hakkında Detaylı Bilgi

Arkadya Evleri satılık daire özellikleri arasında, engellilerin kullanımına da uygun olarak tasarlanmış asansöre ve park yeri vardır. Bunlar gibi detaylı bilgilere ulaşmak için 0 542 212 00 63 numarasını aramak gerekir. Böylece inşaat şirketi ile doğrudan irtibat kurmak ve daire ile alakalı son bilgileri almak mümkün olacaktır. Bu daire, kısa sürede fazla talep alabileceği için iletişim konusunda acele edilmelidir.