Kategoriler
Proje Haberleri

Arkat Lavanta Villaları Satışları Devam Ediyor

Bursa Nilüfer konut projesi Arkat Yapı İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 19 Mayıs Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda Arkat Lavanta Villaları konut projesinde villa satışları da devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Nilüfer 19 Mayıs Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan villa projesi 13 adet villadan meydana gelmektedir. Proje kapsamında villalar 540 metrekarelik arsa payına sahiptir. Aynı zamanda villaların müstakil bahçesi ve müstakil havuzu bulunmaktadır. Site içerisinde güvenlik, çocuk oyun parkı ve kamelya alanları da yer almaktadır. Villa içerisindeki odalar suit olarak planlanmıştır. Üstelik her odada giysi odası ve banyo bulunmaktadır.

13 adet ultra lüks triplex villadan oluşan Arkat Lavanta Villaları konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 7+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise brüt 500 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Arkat Lavanta Villaları Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan villalar özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. 30 Haziran 2021 tarihinde teslimi planlanan villaların fiyatları 4 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Bursa’nın Nilüfer 19 Mayıs Mahallesi’nde çok nezih ve sakin bir alan içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 453 45 70 ve 0549 490 94 91 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız… 

Exit mobile version