Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Arma Vita teslimleri yaklaştı

Konya İli, Selçuklu İlçesi, Yazır Mahallesi’nde Okkalar İnşaat firması tarafından hayata geçirilen Arma Vita Konya projesinde satışlar tüm hızıyla devam ederken teslimler de yaklaştı.

21 bin 350 metrekare büyüklüğe sahip arazi alanı üzerinde yükselen Arma Vita Okkalar projesinde yer alan konut blokları toplam 3 adettir. 3 konut bloğunda ise 96 adet konut ve 6 adet ticari ünite olmak üzere toplam 102 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır.

Arma Vita projesinde daire seçenekleri neler?

Konya, Selçuklu İlçesindeki Ayçeken sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen Arma Vita projesinde buluna konutların hepsi 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Projedeki konutların büyüklükleri ise 135 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiklik göstermektedir.

Proje ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Arma Vita projesinin 2020 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanması ve daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Her şeyi ile tamamlanan projenin Yapı Kullanma İzin Belgesi alarak daire sahiplerine kat mülkiyetli tapulu olarak teslim edilmesi beklenmektedir.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan 3+1 tipindeki konutların satış fiyatı 324 bin TL’den başlıyor. Projedeki dairelerin fiyatları katı, konumu ve bir çok farklı özelliklere göre 430 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Ödeme seçenekleri neler?

Selçuklu’da hayata geçirilen konut projesinde yüzde 25 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise firma bünyesinde farklı vade seçenekleri ile taksitlendirme fırsatı sunuluyor. Veya yüzde 50 peşinat ödedikten sonra kalan tutar için firma bünyesinde 48 aya varan vade seçenekleri ile ödeme yapmak mümkün olabiliyor. Projede ayrıca yüzde 10 indirim fırsatı da sunuluyor.

Sosyal alanlar neler?

Arma Vita projesinde 7 gün 24 saat güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, açık spor alanları, süs havuzu, basketbol sahası, kameriyeler gibi ortak alanlar yer almaktadır.

Proje nere yer alıyor?

Arma Vita projesi Beyhekim Mahallesi, Abdullah Ulubay Sokak, 42060 Selçuklu / Konya adresinde yer almaktadır.

Tel: 444 65 52