Kategoriler
Proje Haberleri

Armada Deluxe Gaziantep’te yükseliyor

Armada Deluxe projesi Alper İnşaat Gaziantep imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Gaziantep’te yükseliyor. Şehitkamil ilçesinde inşa edilmekte olan Armada Deluxe projesi dört bloktan meydana geliyor.

Projede yer alan bloklar on bir katlı olarak tasarlanmış durumda. Armada Deluxe projesi bünyesinde 88 konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılıyor.

Armada Deluxe projesi nerede?

Proje Batıkent Mahallesi, 9167 Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Armada Deluxe projesi daire özellikleri neler?

Armada Deluxe projesinde yer alan dairelerin tümü tek bir plandan meydana geliyor. Projede bulunan konutlar 4+1 olarak tasarlanmış durumda. Armada Deluxe projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 300 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Armada Deluxe projesi sosyal imkanları neler?

Armada Deluxe projesi alıcılarına lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Proje kapsamında site içerisinde kafeterya, tenis kortu, fitness merkezi, yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, bisiklet yolu, yürüyüş parkuru ve futbol sahası gibi sosyal aktivite alanları sunuyor. Tüm bunların yanı sıra projede toplantı odaları, etüd merkezi gibi alanlar da site sakinlerine sunuluyor.

Armada Deluxe projesi teslim tarihi ne zaman?

Armada Deluxe projesinde yer alan konutların 2020 yılının Ocak ayında tamamlanmasının ardından sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Armada Deluxe projesi iletişim bilgisi

Armada Deluxe projesi ile ilgili herhangi bir konuda bilgi almak isterseniz 0342 220 14 41 numaralı telefon hattını aramanız yeterli. İletişime geçtiğiniz takdirde proje ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz