Kategoriler
Proje Haberleri

Armada Suit Afyon satışları başladı

Armada Suit Afyon projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Afyonkarahisar Merkez’de bulunan proje Erbaş Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan, 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 45 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 60 metrekare olmaktadır. Projede genel gideri düşürmek amacıyla çatıya güneş enerji paneli konulup elektrik üretilecektir. Giriş bölümünde lobi, resepsiyon, kafeterya ve spor salonu yapılacaktır. Konutlarda yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca katlar arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Mutfakta 7’li ankastre mutfak seti yer almaktadır. Bu set içerisinde ocak, davlumbaz, fırın, mikrodalga fırın, buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi bulunmaktadır. Hilton özellikli banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Üstelik televizyon, köşe takımı, çift kişilik yatak ve baza gibi birçok özelliğe sahiptir.

Armada Suit Afyon konumu ve fiyatları hakkında

Armada Suit Afyon projesi, Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi Selçuklu Mahallesi’nde bulunmaktadır.
Projedeki konutların fiyatları konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 45 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı ise 420.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bunun yanı sıra genel giderin çok düşük olması amaçlanarak 1 adet full eşyalı 2 artı 1 daire yönetim tarafından kiraya verilecektir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 331 49 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…