Kategoriler
Proje Haberleri

Armağan Konutları teslim tarihi

Urgancı Group firmasının imzası ile Armağan Konutları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Kastamonu ilinin Merkez bölgesinde yaşama kazandırılıyor.

Çalışmalarına devam edilen projenin kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Proje toplamda üç konut bloğundan meydana geliyor. Projede yer alan bloklar on katlı olacak şekilde tasarlandı. Proje, bünyesinde 300 konuta yer verecek şekilde tasarlanmış durumda.

Armağan Konutları Kastamonu projesi Saraçlar Mahallesi, İstanbul Caddesi, No:16’da konumlandırılmış durumda. Proje içerisinde kapalı otopark hizmeti yer alıyor. Bahsi geçen proje Mortgage planına sahip.

Projede yer alan konutların özellikleri ne kadar?

Projede bulunan konutlar iki farklı daire tipinde planlanmış durumda. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Armağan Konutları projesinde yer alan konutların büyüklükleri de iki farklı seçenekte alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 konutların büyüklükleri 100 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede bulunan 3+1 konutların büyüklükleri ise 130 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede bulunan konutların fiyatları ne kadar?

İki farklı tipten meydana geldiğini daha önce de belirttiğimiz konutların fiyatları da aynı şekilde iki farklı seçenekten başlıyor. Brüt metrekare fiyatlarına değinecek olursak, projedeki 100 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 konutlar bin 400 TL’den başlayan brüt metrekare fiyatlarıyla alıcılarına sunuluyor. 130 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 daire tipindeki konutların brüt metrekare fiyatları bin 538 TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlardan 2+1 daire tipindekiler 140 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Armağan Konutları Kastamonu projesinde hayata geçirilecek olan 3+1 daire tipindeki konutlar ise 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Armağan Konutları projesinde yer alan konutların 2020 yılı içerisinde çalışmalarının tamamlanması planlanıyor. Kaba inşaatının tamamlanmış olduğu projede, tüm çalışmalar bittikten sonra da 2020 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanmakta.

Projede yer alan konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz 0850 255 34 34 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.