Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Armakent Kırıkkale’de 47 ay sıfır faizle

Tümü akıllı ev sistemiyle donatılmış dairelerden meydana gelen Armakent Kırıkkale projesi Kırıkkkale, Bağlarbaşı Mahallesi’nde hayata geçiriliyor.

8 bin 200 metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde hayata geçirilen Armakent Kırıkkale projesi 3 blokta toplam 156 adet daireden meydana geliyor.

165 metrekare ile 180 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki  3+1 ve 4+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen  Armakent Kırıkkale projesindeki her blokta 52 adet daire bulunuyor.

Armakent Kırıkkale projesinde 3+1 evlerin fiyatları 280 bin ile 380 bin TL arasında, 4+1 evlerin fiyatları ise 340 bin ile 440 bin TL arasında değişiyor.

Armakent Kırıkkale projesinde peşinat ödedikten sonra ise kalan tutar firma bünyesinde 47 ay vade ve sıfır faizle ödeme yaparak daire sahibi olabiliyorsunuz. Projenin 2020 yılında tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor.

Konutların dışında 15 adet mağazanın da yer aldığı Armakent Kırıkkale projesinde basketbol sahası, fitness salonu, sinema salonu, çok amaçlı spor kompleksi, çocuk oyun alanları yer alıyor.

Tel: 0318 233 27 62

“Armakent Kırıkkale’de 47 ay sıfır faizle” için 2 yanıt

Ankara’dan iş durumumuz nedeniyle Kırıkkale’ye geldik. Ev ararken her yerde reklamlarını görüyordum. Telefonla arayarak konum bilgisi istedim. Eşimle beraber baktık. Gerçekten çok güzel bir proje kendi evinizin içinde sadece size özel hamamınız var ortak kullanımlarda ki yaşanılan hijyen sorunu yok. Ev çok ferah Kocaman bir balkonu var, bayıldım diyebilirim. Eşimin tayini çıkma durumu var netleşdiğinde hala kırıkkalede kalmaya devam edersek kesinlikle buradan almayı planlıyoruz.

gezdiğim konutların içerisinde en iyisiydi.çamasır odası bile var ve her oda da farklı imkanlarınız bulunuyor.kaliteli malzemeler kullanılmıs

Yorumlar kapatıldı.