Kategoriler
Proje Haberleri

Armoni 3 Yuvacık Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta

Armoni 3 Yuvacık Evleri adlı konut projesi, Kocaeli şehrinde hayata geçen yeni projeler arasındadır. Proje kapsamında 4 blok ve 40 daire vardır. Bu blokların hepsinin çatısı su yalıtımına sahiptir. Ayrıca Ytong mantolama sistemi sayesinde dairelerin ısı yalıtımları da gelişmiş seviyededir. Güvenlik duvarı ile çevrili olan site alanının girişinde güvenlik kulübesi bulunur. Ayrıca sitenin her tarafı güvenlik kameraları ile izlenmektedir.

Dairelerde bulunan intercom sistemi sayesinde, güvenlik kulübesine ulaşmak mümkündür. Çelik kapılı olan bu dairelerin pek çok donanımı da vardır. Örneğin doğalgaz kombisi, yalıtımlı ısıcam pencereler, ebeveyn banyosu, kiler bölmesi ve hilton banyo dolapları bunlardandır. Ayrıca yüzme havuzu, araç park yeri ve bina girişi ise engellilerin kullanımına uygun olabilmektedir.

Bununla birlikte, 5 katlı bloklardaki dairelerin oda sayıları 3 + 1 ve 4 + 1’dir. 3 + 1 odalı dairelerin brüt büyüklüğü 185 metrekare, net büyüklüğü 135 metrekare ölçüsündedir. Ayrıca 4 + 1 odalı daireler brüt 210, net 149 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Şehrin oldukça işlek olan bir bölgesindeki bu konutların lansman satışları sürmektedir. Armoni 3 Yuvacık Evleri, bahçede yer alan açık yüzme havuzuyla da dikkat çeken bir proje olmaktadır.

Proje alanı nerededir?

Akven İnşaat’a ait olan proje, yaklaşık olarak 6000 metrekare büyüklüğündeki bir alan üzerindedir. Kocaeli’ndeki Başiskele ilçesinde yer alan bu konutlar, Fatih Mahallesi’nde bulunan Hasatane Caddesi üzerinde yer alır. Mavi – Yeşil Park, İrem Konutları ve Zeraykent Yuvacık gibi diğer konutlar da aynı caddededir. Oldukça yeşil bir bölgede hayata geçmiş olan projeye, Karaosmanoğlu Hafız Muharrem Camii de yakın bir mesafede bulunur. TED Ortaokulu ise siteye en yakın olan eğitim kurumudur.

Armoni 3 Yuvacık Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

Armoni 3 Yuvacık Evleri projesi için satılık daire fiyatları şunlardır:

  • 3 + 1: 770.000 TL
  • 4 + 1: 870.000 TL

Satılık daireler konusunda, 0532 420 6530 numarasını arayarak bilgi alınabilir.

Exit mobile version