Kategoriler
Proje Haberleri

Arokarya Park Sakarya satışları başladı

Sakarya Samet İnşaat konut yapımında 20 yıllık tecrübesiyle yüzlerce konut yapımı ve yenilemesini yaparak sektördeki yerini almıştır. Bu haberimizde Samet inşaatın  Arokarya Park Sakarya projesini inceleyeceğiz.

Proje özellikleri neler?

Arokarya Park Sakarya projesi Sakarya Adapazarı’nda Yağcılar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Proje 156 adet daireden meydana geliyor. Sakarya konut projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunmaktadır. Toplam inşaat alanı 27 bin metrekare olup 10 bin 810 metrekare alanı yeşil alana ayrılmıştır. Buradan çıkarımla yeşil alanın fazla olması çocukların rahatça oyun oynayabileceği alan anlamına geliyor. Bu nedenle avantaj sağladığını söyleyebiliriz.

Arokarya Park Sakarya projesinde her dairenin kendine ait tapuya işlenmiş garajı vardır. Binanın ısıtma sistemi doğalgazdır. Binalar ısı ve ses yalıtımlıdır. Site içerisinde oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Konut projesindeki evler akıllı ev sistemlidir. Ek olarak asansörlüdür. Evin zemini mutfak dahil laminant parkeyle kaplıdır. Mutfakta ankastre set bulunmaktadır. Ek olarak görüntülü diafon vardır bu zili çalan kişileri görmeniz açısında artı bir özelliktir.

Arokarya Park Sakarya konumu

Arokarya Park Sakarya projesinin bulunduğu konum şehir merkezindedir. Bu nedenle çevresinde alışveriş merkezi , hastane , market ,polis merkezi  bulunmaktadır. Bunun yanında etrafında ilkokul ortaokul ve lise bulunmaktadır. Ulaşım aracı olarak otobüs minibüs dolmuş kullanılabilir. Manzarası şehir manzaralıdır. Eksi bir özellik olarak engelliye uygun dizayn edilmemiştir.

Projede fiyatlar ne kadar?

Sakarya Samet İnşaat tarafından hayata geçirilen projedeki 180 metrekare 4+1 evler 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.  125 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip evler ise 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Brüt 100 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler de 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0264 277 70 95 ve 0555 967 03 58 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje Künyesi

Proje adresi: Yağcılar Mahallesi, Adapazarı / Sakarya
Konut tipi : Daire
Konut tipleri : 2+1, 3+1, 4+1
Daire büyüklükleri : 100 – 180 metrekare
Ev sayısı : 156
Fiyat aralığı : 400.000 TL’den başlıyor
Teslim tarihi: –
Tel: 0264 277 70 95

Diğer proje haberleri için tıklayınız