Kategoriler
Proje Haberleri

Ars Garden Life Ankara Lansman Öncesi Fiyatları

Ars Garden Life Ankara projesi Ankara, Gölbaşı’nda ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını taliplerine açıyor. Türkiye’nin başkenti ve güzel şehri olan Ankara’da yaşamın keyfine varmak için ev sahiplerini bekliyor.

Ars Garden Life Gölbaşı Proje Özellikleri

Konut projesi, Ankara’nın sevilen ilçelerinden biri olan Gölbaşı’nda yükselmektedir. Mogan Gölü’ne yakınlığı ile ve akıllı ev sistemlerine sahip olması ile de dikkat çekmektedir. Lüks mimari yapısı ve sosyal olanakların bir arada olduğu proje; aynı zamanda spor salonu, yerden ısıtma ve akıllı ev sistemine sahip daireleri ile ön plana çıkmaktadır. Ankara’nın Gölbaşı İlçesinin Bahçelievler Mahallesi’nde yükselen Ars Garden Life Ankara projesi, Ağustos teslim daireleri ile sizleri beklemektedir.

Projede daire tipi olarak 4+1 tip daire seçeneği yer almaktadır. Ars Garden Life Konutları, Ankara Gölbaşı’nın yeni değeri olmak ve yaşayanları mutlu etmek için ev sahiplerini beklemektedir. Aynı zamanda projenin ayrıcalıklı dünyasını keşfetmeniz için  dairelerde lansman öncesi ödeme kolaylığı sunulmaktadır. Üstelik daireler Ağustos ayında teslim edilmek üzere hazır olarak beklemektedir.

Gölbaşı’nda Akıllı Ev Rahatlığıyla Tanışın

Ankara Gölbaşı, Bahçelievler Mahallesi’nde yer alan proje akıllı daire avantajı ile ön plana çıkmaktadır. Ankara Gölbaşı Konut Projesi, spor salonu ve çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklara sahiptir. Aynı zamanda kapalı otopark ve güvenlik görevlisi gibi imkanları da bulunmaktadır. Ev sahibi olmak isteyen kişilere sunulan yüksek kredi imkanı ve uygun fiyatlar sayesinde insanları memnun eden proje, tapuyu da anında teslim etmektedir. Lansman öncesi sınırlı sayıda kalan daireleri ve uygun fiyat avantajını sizler de kaçırmayın.

Ankara Konut Projesi Fiyatları Nedir?

Gölbaşı’nda yükselen konut projesi 4+1 dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin boyutları; brüt 195 metrekare ve net 175 metrekare’dir. Projedeki dairelerin teslimi Ağustos ayından yapılacak iken, lansman öncesi sınırlı sayıda daireler kalmıştır. Dairelerin fiyatları, 1.025.000 TL ve 1.100.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olmak için “0 (555) 881 22 88” numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız