Kategoriler
Projeler

Ars Like Kayseri

Ars İnşaat firması tarafından Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi’nde hayata geçirilen Ars Like Kayseri projesinde daire satışlarına başlandı. Projenin satış ofisi ve örnek dairede hazır durumda.

Şeker Mahallesi’nde ana caddeye 15 metre mesafede yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje tek konut bloğundan meydana geliyor. Projede yer alan tek konut bloğunda iki farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan bu daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 tipindeki daireler olarak görülüyor.

Proje özellikleri

Ars Like Kayseri  projesinde yer alan 1+1 tip dairelerin büyüklükleri 68 metrekare olarak tasarlandı. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 90 metrekare olacak şekilde tasarlandı. Projedeki 1+1 ve 2+1 tip daireler full eşyalı ve kira garantili olacak şekilde inşa ediliyor. Proje zemin kat + 9 normal katlı olmak üzere toplam 10 katlı olarak inşa ediliyor. Projede dairelerin dışında ayrıca zenim katında ticari ünitelere de yer veriliyor.

Tramvaya 30 metre mesafede, şehir hastanesine 60 metre mesafede yer alan proje ve projenin satış ofisi Halef Hoca Caddesi, Jandarma Üstü Talas / Kayseri adresinde yer alıyor. Proje ayrıca Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne 5 dakika, Kumsmall Alışveriş Merkezi’ne ise 5 dakika mesafede yer alıyor.

Ars Like Kayseri fiyat listesi

Tramvay hattının hemen önünden geçtiği Ars Like 1 projesinde satılık daire fiyatları 260 bin TL’den başlıyor dairenin bulunduğu kata, daire tipine, dairenin cephesine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan brüt 68 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 260 bin TL’den başlıyor 325 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede yer alan brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 340 bin TL’den başlıyor 385 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Proje Künyesi

Proje adresi: Halef Hoca Caddesi, Jandarma Üstü Talas / Kayseri
Proje başlangıç tarihi : İnşaat çalışmalarına başlandı
Proje teslim tarihi : –
Daire başlangıç fiyatı: 260 bin TL
Daire tipleri : 1+1, 2+1
Daire büyüklükleri : 68 – 90
Telefon : 0352 232 38 81

Exit mobile version