Kategoriler
Proje Haberleri

Arş Towers Şereflikoçhisar satışları başladı

Arş Towers Şereflikoçhisar projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Şereflikoçhisar İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekare ile 185 metrekare arasındadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site içerisinde 17 bin metre yeşil alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk parkı , açık çocuk havuzu , kamelyalar , futbol sahası , aile parkı ve kapalı spor salonu bulunmaktadır. Çift asansör, hidrofor ve yangın merdiveni gibi pek çok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti ve mutfak dolapları bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyolarda duşakabin ve banyo dolabı yer almaktadır.  Bunun yanı sıra konutlarda parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Lake iç kapılar ve lüks tasarım çelik kapı yapılmıştır. Özel çamaşır makinesi, çamaşır dolabı ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır.

Arş Towers Şereflikoçhisar konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Şereflikoçhisar İlçesi İstiklal Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, semt pazarı ve ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz pek çok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Projenin konumu anayola yakın olup otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Arş Towers Şereflikoçhisar fiyatları ne kadardır?

Arş Towers Şereflikoçhisar projesinde dairelerin tamamı krediye uygundur. Konut projesinde fiyatlar dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Brüt 170 ile 185 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki 3+1 tip konutlar 1.850.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 817 35 75 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version