Kategoriler
Proje Haberleri

Arsan Ceviz Konakları son daireleri satışta

Kırklareli Merkez konut projesi Arsan İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kırklareli İli, Merkez İlçesi, Pınar Mahallesinde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Arsan Ceviz Konakları konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Merkez İlçesi, Pınar Mahallesinde yer alan 3 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje güçlü ve modern mimarisi ile fark yaratmaktadır. Aynı zamanda çok güçlü bir statik sisteme de sahiptir. Proje kapsamında kaset döşeme sistemi kullanılmış olup bütün yalıtımları uygulanmıştır. Kırklareli konut projesindeki daireler yerden ısıtma sistemi, giyinme odası, kiler gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda ebeveyn banyosu, çamaşır odası, portmanto gibi donatılara da sahiptir.

Arsan Ceviz Konakları konut projesi toplam 13 adet daireden oluşmaktadır. Projede dairelerin dışında aynı zamanda 4 adet ticari birimde yer almaktadır. Konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 ve 4+1 dubleks tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip daireler brüt 150-170 metrekare arasında planlanmıştır. 4+1 tip daireler ise brüt 170 metrekare büyüklüğündedir.

Arsan Ceviz Konakları daire fiyatları ne kadar?

Arsan Ceviz Konakları konut projesinde yer alan dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Projede daire satışlarının çoğu tamamlanmış olup son dairelerin satışları devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden 3+1 tip dairelerin fiyatları 650 bin TL ile 750 bin TL arasında değişmektedir. 170 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında model ve marka fark etmeksizin araç takası olabilmektedir. Bunun yanı sıra pazarlık payı olmakla birlikte kişiye özel ödeme planları da sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi, Kırklareli’nin Merkez İlçesinde yer almaktadır. 1785 Ada 1 Parsel üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda Rauf Denktaş Caddesinde, her tarafı açık bir konumda bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 619 00 24 ve 0288 214 03 65 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…