Kategoriler
Proje Haberleri

Arse Panorama Park satışları devam ediyor

Arse Panorama Park, konforun ve lüksün her metrekareye sindiği bir proje sizleri bekliyor. Bunun yanı sıra proje ARSE İNŞAAT tarafından hayata geçirilmiştir. Bursa Karacabey’de bulunan projede 66 lüks konut bulunmaktadır. Projede lüks yapısıyla 3 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Deluxe konut projesi, gösterişli mimarisiyle 66 lüks konut yer almaktadır. Projede satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 151 metrekare ile 172 metrekare arasında değişmektedir. Seçkin ve eşsiz peyzaj düzenlemesine sahip çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor alanları ve sosyal tesisler bulunmaktadır. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark mevcuttur. Ayrıca 7/24 güvenlik hizmeti sağlamaktadır. İç yapısında ise; ADSL, Akıllı ev sistemi, hırsız alarmı, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Üstelik dairenin 2 adet banyosu olup duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Seramik zemin ve parke zemin uygulanmaktadır. Ayrıca giyinme odası ve kiler bulunmaktadır.
Bunun yanı sıra engellilere uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, giriş/rampa ve merdiven mevcuttur. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, tuvalet, priz/elektrik anahtarı, tutamak/korkuluk, park ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

Arse Panorama Park konumu hakkında

Arse Panorama Park yepyeni bir yaşam şekli, kentin gürültüsü ve karmaşasından uzak, eşsiz manzarasıyla kent tüm konforu ile dikkat çekmektedir. Söz konusu proje Bursa’nın Karacabey İlçesi Hüdavendigar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Şehir merkezine yakın oluşuyla tüm ihtiyaçlarınıza kolay ulaşım sağlayabilmektesiniz.

Arse Panorama Park fiyatları ne kadardır?

Söz konusu projede bulunan, büyüklüğü brüt 151 metrekare ile 172 metrekare arasında değişen 3 artı 1 dairelerin fiyatı 525.000 TL ile 600.000 TL arasındadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 676 40 81/0 (224) 452 15 65 ya da 0 (533) 512 82 62 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…