Kategoriler
Proje Haberleri

Arslan Garden Karasu satışları başladı

Sakarya İli, Kocaali İlçesi,  Yalı Mahallesi’nde hayata geçirilen Arslan Garden Karasu projesinde yer alan villaların satışları tüm hızıyla devam ediyor. Villa projesi Arslan İnşaat firması tarafından inşa ediliyor. Peki projede daire tipleri neler? Ödeme seçenekleri neler? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Yalı Mahallesi, Şehit Yılmaz Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 4 blok yer alıyor. Dört adet blokta ise toplam 30 adet villa yer alıyor. Tek tip daire alternatifinin yer aldığı projedeki villalar 2+1 dubleks tipinde tasarlandı. 2+1 tip dubleks villaların büyüklükleri brüt 120 metrekare, net ise 100 metrekare olarak tasarlandı. Villaların yerden ısıtmalı sistem ile ısıtılması planlanmaktadır.

Villa projesinde özel teras ve bahçe alanı yer almaktadır. Deprem yönetmeliğine uygun olan projede ön satışlara başlandı. Villalarda amerikan mutfak, yüz tanıma, ve parmak izi sistemi, duşakabin, ısıcam, barbekü, ankastre mutfak gibi özellikler yer alıyor.

Arslan Garden Karasu fiyatları ne kadar?

Sakarya villa projesinde bulunan villaların fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dubleks villaların fiyatları 485 bin TL’den başlıyor. Daire satın alan müşterilere firma tarafından 1 adet beyaz eşya hediye ediliyor.

Projede hidrofor, kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, otopark, uydu, güvenlik, çocuk oyun parkı, yürüyüş alanları, açık yüzme havuzu,  çocuk yüzme havuzu gibi bir çok özellik yer almaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Kocaali villa projesi İstanbul’a 195 km mesafede yer alıyor. Arslan Garden Karasu projesi Yalı Mahallesi, Şehit Yılmaz Caddesi, Kocaali / Sakarya adresinde yer alıyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2022 yılı Temmuz ayında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Arslan İnşaat firması ortaklığında inşa edilen proje ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için 0216 343 43 13 ve 0533 563 64 58 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Arslan Veranova Karasu ön satışta

Yine aynı bölgede Arslan İnşaat tarafından inşa edilen bir başka villa projesi Arslan Veranova Karasu projesinde de satışlar başladı. Projede yer alan brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 villaların fiyatları 549 bin TL’den başlıyor. Yüzme havuzlu Arslan Veranova Karasu projesi de yine 2022 yılı Temmuz ayında teslim edilecek.

Diğer proje haberleri için tıklayınız