Kategoriler
Proje Haberleri

Art Kayı Villaları lansman fiyatlarıyla satışta

Art Kayı Villaları projesi ultra lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Art Emlak Geliştirme güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Ultra lüks yapıdaki villalar 7.800 metrekarelik toplam alan üzerine projelendirilmiştir. Muhteşem deniz, doğa ve şehir manzaralı 20 adet özel bahçeli villadan oluşmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ultra lüks yapıdaki villalar 7.800 metrekarelik toplam alan üzerine projelendirilmiştir. Muhteşem deniz, doğa ve şehir manzaralı 20 adet özel bahçeli villadan oluşmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 325 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 255 metrekare olmaktadır. Proje, son deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca radye temeller üzerine inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Her villa için kapalı ve açık olmak üzere 2 adet özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 482 metrekarelik ortak yüzme havuzu ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra her Villanın ön, arka ve iç verandaları olmak üzere 200 metrekarenin üzerinde özel bahçe kullanım bulunmaktadır.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Villlalarda yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Ayrıca VRF klima soğutma sistemi bulunmaktadır. Villalarda toplam 2 kat tek merdiven kullanımıyla tüm villa içi alanlara kolay ulaşım ve fonksiyonellik sağlanmıştır. Mutfak içerisinde birinci sınıf ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Her villada 3 adet özel banyo ve 1 adet ortak banyo olmak üzere toplam 4 adet banyo mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin ve laminat zemin uygulanmaktadır.

Art Kayı Villaları konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Kayı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup muhteşem deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde üniversite, hastane ve cami bulunmaktadır. Anayol ve caddeye yakın olup otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. İstanbul Havalimanı’na 1 saat 27 dakika ve Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı’na 49 dakikalık mesafededir.

Art Kayı Villaları fiyatları ne kadardır?

Art Kayı Villaları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 325 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 2.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 423 56 56 veya 0 (545) 468 10 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…