Kategoriler
Proje Haberleri

Arte 168 teslimleri yaklaşıyor

Ankara ilinin gözde ilçelerinden biri olan Çankaya ilçesinde Arte 168 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Arte firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin bu yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Arte 168 projesi bünyesinde 168 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar yirmi üç katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Arte 168 projesinde bulunan konutlar bir tane daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutların tümü 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 210 metrekare olarak tasarlanıp alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Alacaatlı Mahallesi’nde inşa ediliyor. Arte 168 projesi Bilim Ağacı Evleri’nde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları, daire tipi ve söz konusu konutların büyüklüğüne uygun bir şekilde ücretlendirilmiş durumda. Arte 168 projesinde bulunan 4+1 konutlar da 775 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Bahsi geçen konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.