Kategoriler
Proje Haberleri

Artmahal Urla Kekliktepe Evleri nerede?

İzmir’in en şirin bölgelerinden Urla ilçesinde, Artmahal Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Artmahal Urla Kekliktepe Evleri projesi, toplam 7 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Toplam 6 adet müstakil villadan meydana gelen proje, butik konseptiyle dikkat çekiyor. Tüm konutların 3+1 tipte olduğu projedeki villaların büyüklükleri, standart olarak brüt 235 metrekare net ise 180 metrekare. Yeşil alanlarının genişliğiyle dikkat çeken konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Artmahal Urla Kekliktepe Evleri fiyatları

Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki villalar, 2 katlı olarak tasarlandı. Yarısı satılmış durumdaki konut projesindeki villaların fiyatları 2 milyon 350 bin TL’den başlıyor.

Modern mimari çizgilere sahip olan villa projesinden kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Artmahal Urla Kekliktepe Evleri projesinde, inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ya da ipotek kredisi programından yararlanarak da konut sahibi olabilmek mümkün.

Konut projesinin sosyal donatıları

Akıllı ev sistemine sahip olan konut projesinde, yerden ısıtma ve yerden soğutma sistemi bulunacak. Her villlaya özel 200 metrekare büyüklüğünde yeşil alana sahip olan projede; özel tasarımlı açık yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Isıtma sistemi olarak kombinin kullanıldığı proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Etkileyici mimarisiyle ön plana çıkan projenin dış cephesinde, ahşap ve taş kaplama bir arada kullanılıyor.

Çeşme Otobanı’na 1 dakika, Çeşmealtı Marina’ya 5 dakika, İskele’ye 5 dakika, Kitesurf Merkezi’ne 15 dakika, İYTE’ye 20 dakika, Güzelbahçe’ye 10 dakika, Çeşme Alaçatı’ya 20 dakika, Narlıdere’ye ise 20 dakika uzaklıkta yer alan proje, merkezi konumuyla dikkat çekiyor.

Tatilcilerin gözdesi olan bir noktada yükselen Artmahal Urla Kekliktepe Evleri projesi, Yenice Mah. Sefaköy Cad. 35430 Urla/İzmir adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili tüm bilgilere 0232 999 80 84 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.