Kategoriler
Proje Haberleri

Arven Cadde site özellikleri

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, Arven Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Arven Cadde projesi, toplam 50 adet daireden meydana geliyor.

Arven Cadde projesi konut tipleri

Tek bloktan meydana gelen Arven Cadde projesinde, sadece 3+1 tipte konutlar yer alıyor.

Arven Cadde projesi daire büyüklükleri

Arven Cadde projesindeki tüm konutlar, standart bir şekilde 172 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Arven Cadde projesi teslim tarihi

Arven Cadde projesinin Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Arven Cadde projesi fiyat listesi ve ödeme seçenekleri

Konut fiyatlarının 260 bin TL ila 343 bin TL arasında değiştiği projede, yüzde 20 peşinat verip 48 aya kadar vadelendirme yapabilmek mümkün durumda bulunuyor. Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki asansörlü projede, inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapmak da imkân dahilinde.

Arven Cadde projesi site özellikleri

Arven Cadde projesinde fitness merkezi, güvenlik, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, rekreasyon alanları, açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı olanakları var. Proje sahiplerine ankastre beyaz eşyalarla donatılmış şekilde teslim edilecek. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projede ayrıca bir de jeneratör bulunuyor. Bunlara ilaveten fiber internet de mevcut.

Arven Cadde projesi nerede yükseliyor?

Yeni tramvay hattına oldukça yakın bir konumda yükselen Arven Cadde projesi, Sancaktepe Mah. Erkilet Blv. No: 468 38090 Kocasinan/Kayseri adresinde yer alıyor. Proje, Abdullah Gül ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne yakın, Kuzey Çevreyoluna ise 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Telefon: 444 3 567