Kategoriler
Proje Haberleri

Arven City Trabzon satışları devam ediyor

Konut projesi Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, 2 Nolu Beşirli Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Arven City Trabzon projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Ortahisar, Ağaç Sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi Tanjant yoluna yakın bir bölgede inşa edilmektedir. Ayrıca konut projesindeki daireler krediye uygun durumdadır.

Arven City Trabzon projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 175 metrekare ile 210 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip daireler brüt 175 metrekare, net ise 140 metrekare büyüklüğündedir. 4+1 tip daireler ise brüt 210 metrekare, net ise 170 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Projede yer alan dairelerde adsl, yangın alarmı, hilton lavabo, kartonpiyer, duşakabin, giyinme odası gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca dairelerde kiler, asansör, ebeveyn banyosu, ısıcam, pvc doğrama, fiber internet gibi özellikler yer almaktadır. Binalarda çelik kapı, görüntülü diafon ve çamaşır odası da yer almaktadır.

Arven City Trabzon fiyatları ne kadar?

Trabzon konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 830 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 830 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

210 metrekare bürüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur. İnşaat çalışmalarının devam ettiği konut projesinin 2021 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Proje nere yer alıyor?

Arven City Trabzon konut projesi şehir hastanesine ve stadyuma 2 km mesafede yer almaktadır. Ayrıca projesi 2 Nolu Beşirli Mahallesi, Ortahisar / Trabzon adresinde yer almaktadır. Projede yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kamelyalar, fitness salonu, kapalı otopark gibi ortak alanlar yer almaktadır.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…