Kategoriler
Proje Haberleri

Arven Doğuyaka satılık daire fiyatları ne kadar olacak?

Arven Doğuyaka konut seçenekleri 2 + 1 ve 2.5 + 1 odalı dairelerden oluşmaktadır. Teslim tarihi 2023 yılı içerisinde olan bu dairelerin çok ekonomik ve konforlu olması bekleniyor. Arven Yapı & Endüstri A.Ş tarafından hayata geçirilen projede 88 daire ve 2 blok mevcuttur. Ayrıca bu konutların inşasında kullanılacak olan tüm malzemeler en iyi ürünler arasından seçilmektedir. Kayseri’deki en güzel konutlar arasında bulunması beklenen bu dairelerin büyüklükleri ise şöyledir:

  • 2 + 1 Odalı daireler

Brüt 116 metrekare – Net 82 metrekare

  • 5 + 1 Odalı daireler

Brüt 125 metrekare – Net 91 metrekare

Ayrıca bu daireler arasında olan 2.5 + 1 odalı daireler daha fazla dikkat çekmektedir. Çünkü bu daireler, projede yer alan en büyük ve en kullanışlı seçenekleri sunmaktadır. Dolayısıyla, teslim tarihi Ağustos 2023 olarak belirlenen bu daireler şimdiden pek fazla talep alıyor.

Arven Doğuyaka projesinin hayata geçmekte olduğu arsa nerededir?

Arven Yapı’nın bu projesi, Kayseri – Kocasinan’da hayata geçen konut projeleri arasında yer alır. Beyazşehir Mahallesi’nin Yunus Emre Caddesi üzerinde yükselecek olan bu daireler Sivas Yolu’na cephelidir. Bununla birlikte Özel Kayseri Odak İlkokulu ile Ortaokulu dairelerin yürüme mesafesinde bulunacaktır. Proje konumuna yakın olan diğer yerlerden bazıları Beyazşehir Recep Mamur Aile Sağlığı Merkezi, Adem Soykan Anaokulu ile İlkokulu ve Çınarbaşı Parkı’dır. Ayrıca bu proje, merkezi bir lokasyonda yer almalarından dolayı şehirdeki en başarılı projeler arasındadır. Konutların yer aldığı bölgeden Kayseri’nin diğer pek çok bölgesine ulaşmak çok kolaydır. Alpaslan Türkeş Bulvarı, Kadir Has Bulvarı, Gesi Caddesi ve Günsazak Caddesi gibi işlek yollar da proje alanına çok yakındır. Bununla birlikte proje arazisi, konut inşasına en uygun olan bölgelerden birinde seçilmiş bulunmaktadır.

Arven Doğuyaka satılık daire fiyatları ne kadar olacaktır?

Arven Doğuyaka satılık daire fiyatları 2 + 1 türündeki daireler için 315 bin TL, 2.5 + 1 türündeki daireler için ise yaklaşık 345 bin – 350 bin TL olacaktır. Proje hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için 0530 498 69 89 numarası iletişime açıktır.

Güncel proje haberlerini incelemek için tıklayınız