Kategoriler
Proje Haberleri

Arven Flora Kayseri satışları devam ediyor

Kayseri konut projesi Arven Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi’nde yer almaktadır. Arven Flora Kayseri projesinde daire teslimleri yaklaştı. Projenin inşat çalışmalarında sona gelindi, projede yaşamın başlamasına az bir zaman taldı. Arven Flora teslim tarihi ile ilgili detaylı bilgiyi haberin devamında yer vereceğiz.

Proje özellikleri neler?

Kayseri konut projesi 26 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. 26 bin metrekare üzerinde hayata geçirilen konut projesinde toplam 6 adet konut bloğu yer almaktadır. Altı adet konut bloğunda ise toplam 217 adet konut yer almaktadır. Projede yer alan konutların dışında ayrıca 43 tane de ticari ünite yer almaktadır.

Arven Flora Kayseri konut projesinde 3+1 ve 4+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 155 metrekare ile 190 metrekare arasında değişmektedir. Projedeki 3+1 tip dairelerin alanları 155, 164, 169, 170, 175 metrekare olarak tasarlanmıştır. Kayseri konut projesinde yer alan 4+1 tip daireler ise 190 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Melikgazi konut projesi Kayseri’nin doğa, çocuk ve aile temasını yansıtan projelerden biri olma özelliğine sahiptir. 26 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsanın yüzde 75’i peyzaj ve sosyal alanlara ayrılmış durumdadır.

Arven Flora Kayseri fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan konut fiyatları, konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda konut projesinde yer alan daire fiyatları 460 bin TL’den başlamaktadır.

155 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 480 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

169 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 460 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesinde ayrıca brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip ticari ünite satışa sunulmuştur. 90 metrekare büyüklüğe sahip iş yeri 950 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Arven Flora Kayseri konut projesi içerisinde çocuk oyun alanları , spor sahaları, hobi bahçeleri yer almaktadır. Ayrıca kum havuzları, çocuk trafik eğitim parkuru, yürüyüş yolları, oyun alanları gibi alanlar da yer almaktadır. Projede bunların dışında ayrıca dinlenme alanları, kapalı otopark, açık otopark, araç bakım istasyonu bulunmaktadır. Kafeteryalar ve 7/24 güvenlik gibi bir çok özellik yine proje içerisinde yer almaktadır.

Kayseri konut projesi Yeşilyurt Mahallesi, Melikgazi / Kayseri adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0534 088 71 21 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..