Kategoriler
Proje Haberleri

Arven Flora site özellikleri

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, Arven Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Arven Flora projesi, toplam 26 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Projede 217 daire ve 43 ticari alan mevcut durumda bulunuyor. Arven Flora projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılacak.

Arven Flora projesi konut tipleri

Arven Flora projesinde, geniş ve ferah 3+1 ile 4+1 tiplerinde konut tipleri bulunacak.

Arven Flora projesi konut büyüklükleri

Arven Flora projesinde bulunan konutların büyüklükleri, 155 metrekare ila 190 metrekare arasında değişiyor.

Arven Flora projesi teslim tarihi

Yapıldığı bölgenin gözde projelerinden Arven Flora projesinin Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Arven Flora projesi fiyatları

Arven Flora projesindeki 3+1 daireler 235 bin TL ila 315 bin TL arasında fiyatlardan, 4+1 daireler ise 322 bin TL ila 415 bin TL arasında fiyatlardan alıcının beğenisine sunuluyor.

Arven Flora projesi ödeme seçenekleri

Arven Flora projesinde yüzde 20 peşinat verip Ocak 2019’da yüzde 10’luk ödeme, Ağustos 2020’de yüzde 30 ödeme, kalan kısım için ise 48 ay vade yapabilme fırsatı mevcut durumda bulunuyor.

Arven Flora projesi site özellikleri

Arven Flora projesi, birbirinden zengin sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. Projede çocuk oyun alanları, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, açık otopark, yürüyüş parkuru, futbol sahası, hobi bahçeleri, çocuklar için trafik eğitim parkuru, çocuklar için kum havuzu ve sosyal tesis gibi sosyal donatı özellikleri mevcut. Projede ayrıca asansör de bulunuyor.

Arven Flora projesi nerede yükseliyor?

Konumuyla da dikkat çeken Arven Flora projesi, Tacettin Veli Mah. Arven Plaza No: 24 Melikgazi/Kayseri adresinde yer alıyor. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Arven Flora projesi iletişim bilgileri

Arven Flora projesi ile ilgili her türlü bilgiye 444 3 567 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.