Kategoriler
Proje Haberleri

Arven Flora teslim tarihi

Arven Yapı tarafından Kayseri İli, Melikgazi İlçesi’nde hayata geçirilen Arven Flora projesinde daire teslimleri yaklaştı. Projenin inşat çalışmalarında sona gelindi, projede yaşamın başlamasına az bir zaman taldı. Arven Flora teslim tarihi ile ilgili detaylı bilgiyi haberin devamında yer vereceğiz.

26 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen proje 6 konut bloğunda toplam 217 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan konutların dışında ayrıca 43 tane de ticari ünite yer alıyor. Site konseptli konutları Kayseri’nin bir çok farklı bölgesinde hayata geçiren Arven Yapı bu projesinde sona yaklaştı. Projede inşaat çalışmalarının yanı sıra satışlar da tüm hızıyla devam ediyor.

Proje özellikleri neler?

Arven Flora Kayseri konut projesinde 3+1 ve 4+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 155 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 3+1 tip dairelerin alanları 155, 164, 168, 170, 175 metrekare olarak tasarlandı. Projede yer alan 4+1 tip daireler ise 190 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Proje Kayseri’nin doğa, çocuk ve aile temasını yansıtan projelerden biri olma özelliğine sahip. Toplamda 26 bin metrekare büyüklüğündeki arsanın yüzde 75’i çocuklara ve ailelerine ayrılmış durumda.

Projedeki sosyal alanlar neler?

Arven Flora Kayseri konut projesi içerisinde çocuk oyun alanları , spor sahaları, hobi bahçeleri , kum havuzları , çocuk trafik eğitim parkuru, yürüyüş yolları, geri dönüşümden elde edilen oyun alanları yer alıyor. Projede ayrıca dinlenme alanları, kapalı otopark, açık otopark, kiler-saklama alanları, araç bakım istasyonu, sosyal tesis ve kafeteryalar ve 7/24 güvenlik gibi bir çok yaşam alanı fırsatı sunuluyor.

Banka kredisi olmadan ödeme imkânı sunan Arven Flora projesinde lansman dönemine özel Arven Finans Sistemi ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Bu sistem ile 60 ay vade ile daire sahibi olunabiliyor. Bankalardaki konut kredisi faiz oranlarının yüksek olduğu bu dönemde 60 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı devam ediyor.

Arven Flora teslim tarihi ne zaman?

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinin 2020 yılı Kasın ayında tamamlanarak konut sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje Yeşilyurt Mahallesi, Melikgazi / Kayseri adresinde yer alıyor.