Kategoriler
Proje Haberleri

Arven Mahall 30 ay sıfır faizle satışta

Arven Yapı firması tarafından Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Köşk Mahallesi’nde hayata geçirilen Arven Mahall Kayseri konut projesinde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Projede özellikleri neler?

Talas Bulvarı’nda inşa edilen proje, Erciyes üniversitesinin yanı başında yükseliyor. Melikgazi ilçesinde inşa edilen proje, ayrıca, birçok mekâna da yakın mesafelerde bulunuyor. İki adet bloktan oluşan projedeki 14 katlı binalarda toplam 249 adet daire bulunuyor. Ticari ünitelerin de yer aldığı projenin 2021 yılın üçüncü çeyreğinde yaşama geçirilmesi planlanıyor

Arven Mahall projesindeki dairelerde Kaskad merkezî ısıtma sistemi ile yüzde 40 oranına varana kadar enerji tasarrufu sağlanıyor. Erciyes Dağı manzarasının bulunduğu projedeki 2+1 tipindeki daireler 135 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler ise 160 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

Arven Mahall fiyatları ne kadar?

Köşk Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projedeki 135 metrekare 2+1 tipindeki dairelerin fiyatları  420 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 160 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tipindeki dairelerin fiyatları ise 565 bin TL’den başlıyor.

Konut projesinde yer alan 2+1 tip dairelere 30 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yaparak daire sahibi olma imkanı bulunuyor. Projede yer alan 3+1 tip dairelere ise 28 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile sahip olmak mümkün olabiliyor.

Arven Mahall projesindeki sosyal alanlar neler?

İçerisinde açık otoparklara da yer verilen  Arven Mahall projesinde çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları, bank alanları, spor alanları, kafeterya, ticari üniteler, etkinlik alanları, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness salonu, küçük sinema salonu, müzik salonu, eğlence salonu, PlayStation salonu, buhar ve sauna odası bulunuyor.

Site içerisinde bulunan parti ve davet salonu ile birlikte projedeki konut sakinleri, parti ve davet salonunda, kutlamalarını ve diğer etkinliklerini gerçekleştirebiliyor. İçerisinde süs havuzlarının da yer aldığı projeye Erciyes Dağı’nın manzarası da eşlik ediyor.

Proje nerede yer alıyor?

Erciyes Üniversitesine, göz hastanesine, koleje, millet bahçesine yürüme mesafesinde bulunan proje, Cumhuriyet Meydanı’na ve havalimanına ise yakın bir konuma inşa ediliyor. Talas Bulvarı’nda yer alan proje Erciyes Üniversitesi’ne de yakın bir konumda yer alıyor. Proje Köşk Mahallesi, Talas Bulvarı, 38050 Melikgazi / Kayseri posta adresinde yer alıyor. Projenin 2021 yılı Ağustos ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 444 3 567