Kategoriler
Proje Haberleri

Arven Mahall Kayseri satışları devam ediyor

Kayseri konut projesi Arven Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Köşk Mahallesi’nde yer almaktadır. Arven Mahall Kayseri konut projesinde kalan son dairelerin satışları devam etmektedir. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Peki projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Proje ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz

Projede özellikleri neler?

Talas Bulvarı’nda inşa edilen proje, Erciyes üniversitesinin yanı başında yükselmektedir. Melikgazi ilçesinde inşa edilen proje, ayrıca, birçok bölgeye yakın mesafededir. İki adet bloktan oluşan projedeki 14 katlı binalarda toplam 249 adet daire bulunuyor. Ticari ünitelerin de yer aldığı projenin 2021 yılın üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Arven Mahall Kayseri projesindeki dairelerde Kaskad merkezî ısıtma sistemi ile yüzde 40 oranına varana kadar enerji tasarrufu sağlanıyor. Erciyes Dağı manzarasının bulunduğu projedeki 2+1 tipindeki daireler 135 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler ise 160 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

İçerisinde açık otoparklara da yer verilen  Arven Mahall Kayseri projesinde çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları, bank alanları, spor alanları, kafeterya, ticari üniteler, etkinlik alanları, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness salonu, küçük sinema salonu, müzik salonu, eğlence salonu, PlayStation salonu, buhar ve sauna odası bulunuyor.

Parti ve davet salonu ile birlikte projedeki konut sakinleri, parti ve davet salonunda, kutlamalarını  yapabilecekler. İçerisinde süs havuzlarının da yer aldığı projeye Erciyes Dağı’nın manzarası da eşlik ediyor.

Arven Mahall Kayseri fiyatları ne kadar?

Konut projesi içerisinde yer alan daireler, dairelerin tipine, büyüklüğüne konumuna ve bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Köşk Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede fiyatlar 935 bin TL’den başlıyor.

Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tipindeki daireler 935 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projede brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tipindeki daireler ise 1 milyon 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Arven Mahall nerede yer alıyor?

Kayseri konut projesi Erciyes Üniversitesine, göz hastanesine, koleje, millet bahçesine yürüme mesafesindedir. Ayrıca proje Cumhuriyet Meydanı’na ve havalimanına ise yakın bir konumdadır. Talas Bulvarı’nda yer alan proje Erciyes Üniversitesi’ne de yakın bir konumda yer alıyor. Proje Köşk Mahallesi, Talas Bulvarı, 38050 Melikgazi / Kayseri posta adresinde yer alıyor. Projenin 2021 yılı Ağustos ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 444 3 567 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

En güncel ve doğru proje haberlerine ulaşmak için buraya tıklayınız.

“Arven Mahall Kayseri satışları devam ediyor” için 2 yanıt

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version