Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Arven Nazar projesinde beklenen teslim tarihi açıklandı

Arven Nazar projesi Arven Yapı imzasıyla Kayseri’nin Talas ilçesinde hayat buluyor. 56 dairelik konutlarda teslim tarihleri Ağustos 2022’de başlayacak.

Arven Nazar proje özellikleri

Arven Yapı imzasıyla Kayseri’nin Talas ilçesinde yükselen konutlar için 2020 yılının birinci çeyreğinde ilk adımlar atıldı. 4+1 dairelerden oluşan konut projesi, 180 metrekarelik alanları geniş ailelere kazandırıyor. Yatırım değeri yüksek olan Arven Nazar konutları hayatın merkezi haline dönüşmek üzere alıcılara sunuldu.

Modern dış mimarisi kadar iç mimarisiyle dikkat çeken yapı, kişilere ferah bir oturum sağlıyor. Toplam arsa alanının 3 bin 593 metrekare olarak duyurulduğu projede, yapı için kullanılan kat sayısı 14 oldu. Isıtmada merkezi sistemden yarar sağlayan dairelerde ısı pay ölçer bulunmaktadır. Açık otopark ile tamamlanan site içerisi, çocuk oyun alanlarıyla sosyal olanaklarını genişletti.

Dairelerde görüntülü diyafon olmakla birlikte çelik kapı ve ses yalıtım özellikleri dikkat çekmektedir. Ebeveyn banyolu konutlara giyinme odasının ilave edildiği tasarımda mutfak için ankastre kullanıldı. Su depolu yapıda iki asansörün eklenmesinin ardından projenin gelişmeye devam ettiği görüldü.

Projede daire fiyatları

Arven Nazar konutlarında daire sahibi olmak isteyenler için başlangıç fiyatı 387 bin TL’dir. Teslimlerin Ağustos 2022’de başlayacağı konut projesinde dairelerin tamamı 4+1 boyutlarında tasarlandı.

Detaylı bilgi için:

Tacettin Veli Mh. Tacettin Veli Bulv.

No: 24 Arven Plaza Melikgazi / Kayseri / Türkiye

Tel: 444 3 567

[email protected]