Kategoriler
Proje Haberleri

Arven Nefes satılık 3 + 1 ve 4 + 1 daire fiyatları ne kadar olacak?

Arven Nefes projesi, Arven İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bu projenin inşaat çalışmaları devam etmekte olup, yaklaşık olarak 2022’nin Ağustos ayında çalışmaların tamamlanması beklenmektedir. Ön satışa çıkmış daire türleri ise 3 + 1  ve 4 + 1 odalıdır. Bu dairelerin büyüklükleri, brüt – net m2 türünden şöyle gösterilebilir:

  • 3 + 1 Odalı daireler: 165 – 105 m2
  • 4 + 1 Odalı daireler: 181 – 130 m2

Birbirinden farklı büyüklüklere sahip olan bu dairelerde çifter banyo mevcuttur. Bu banyoların 1 tanesi normal banyo, diğeri ise yatak odasında yer alan ebeveyn banyosudur. Ayrıca dairelerdeki tüm PVC doğramalar, zemin malzemeleri, duvar boyaları ve çeşitli dekoratif detaylar 1. sınıf kalitede olacaktır. Isı ve ses yalıtımı ile birlikte tüm dairelerin geniş balkonu bulunacaktır. Site imkanları arasında ise spor alanı, yürüyüş parkuru, süs havuzu, piknik alanı, çocuk oyun alanı ve servis bekleme alanı önemlidir.

Projenin hayata geçtiği arsa nerededir?

Arven Yapı’nın Nefes adlı bu projesi, Kayseri – Kocasinan’ın Cırgalan Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Sivas Bulvarı ile 338. Sokak üzerinde yükselen bu dairelerin yakınında Özel Bilgenesil Okulları, Özel Kayseri Park Anaokulu, Melikgazi – Gökkent Sağlık Merkezi ve Kayseri Tanzim alışveriş merkezi bulunmaktadır. Ayrıca Kayseray Fabrikalar Tramvay İstasyonu ve pek çok otobüs durağı sadece 4 – 5 dakikalık bir mesafededir.

Arven Nefes satılık daire fiyatları ne kadardır?

Arven Nefes satılık daire fiyatları 3 + 1 türündeki daireler için 560 bin TL’dir. Bununla birlikte 4 + 1 türündeki daireler için fiyatlar genel olarak 710 bin TL’dir. Bu konuda detaylı bilgiye ulaşmak için 0530 498 69 76 numarasına ulaşmak mümkündür.