Kategoriler
Proje Haberleri

Arvis Cadde Pendik satışları başladı

Arvis Cadde Pendik projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arvis Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 75 metrekare olmaktadır.Site altında cadde üzeri alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Projenin her noktası özenle düşünülmüş modern mimari tasarıma sahiptir. Ayrıca her detayı birinci sınıf malzeme ve birinci sınıf işçilikle yapılmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Fiber internet altyapısı bulunmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Arvis Cadde Pendik konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Otobüs, metro ve minibüs durakları yürüme mesafesinde yer almaktadır. Marmaray İstasyonu’na 2 kilometrelik uzaklıktadır. Tuzla Marina, Pendik Marina, Viaport Alışveriş Merkezi ve Sabiha Gökçen Havalimanı 10 dakikalık bir mesafededir. Sağlık ocağına, muhtarlık, polis karakolu, okullar ve alışveriş lokasyonlarına yürüyüş mesafesindedir.

Arvis Cadde Pendik fiyatları ne kadardır?

Arvis Cadde Pendik projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 505.000 TL ile 515.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 390 55 65 veya 0 (531) 624 62 18 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version