Kategoriler
Proje Haberleri

Arwen Merlin nerede

Arwen Yapı firmasının imzası ile Arwen Merlin projesi inşa edildi. Söz konusu olan proje İstanbul ilinin Pendik ilçesinde yer alıyor. Bahsi geçen projedeki çalışmalar tamamlandı. Yaşam hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönü ile bulunduğu bölgedeki diğer projelerden bir adım daha avantajlı olarak görülüyor. Söz konusu olan konutlar beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı yaşayan alıcılara avantaj sağlıyor.

Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlara da yer veriyor. Böylelikle Arwen Merlin projesi bölgedeki daire ve ticari konut ihtiyacına yanıt vermiş oluyor. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen projedeki bloklar yedi katlı olacak şekilde tasarlandı. Söz konusu olan proje bünyesinde 39 konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Bahsi geçen konutlar Mustafa Akyol Sokak’ta konumlandırıldı. Arwen Merlin projesi Yenişehir, Pendik, İstanbul’da yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise üç farklı plandan oluşacak şekilde tasarlanmış durumda. Arwen Merlin projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tipinde inşa edildi. Bahsi geçen 2+1 konutlar 110 metrekare ve 145 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 3+1 konutlar ise 165 metrekare olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire büyüklüklerine ve konut tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Arwen Merlin projesinde bulunan konutlardan 2+1 daire tipindekiler 675 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 212 952 73 34