Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ary Mevsim Sancaktepe’de yüzde 10 indirim

İstanbul Anadolu Yakası, Sancaktepe’de inşa edilen Ary Mevsim projesinde banka kredisi olmadan firma bünyesinde 40 ay vade ve sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Ary Yapı tarafından hayata geçirilen Ary Mevsim Sancaktepe projesi 7 bin 255 metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde yükseliyor.

3 konut bloğundan meydana gelen Ary Mevsim Sancaktepe projesinde 2+1 ve 3+1 tip daire  seçenekleri yer alıyor. Projede ayrıca ana cadde üzerinde yer alan ticari üniteler de bulunuyor.

Firma bünyesinde 40 ay vade ve sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunulan Ary Mevsim Sancaktepe projesinde peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Ary Mevsim Sancaktepe fiyatları ne kadar?

Ary Mevsim Sancaktepe projesinde 2+1 daireler 437 bin TL ile 494 bin TL arasında, 3+1 daireler ise 560 bin 500 TL ile 598 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ary Mevsim Evleri projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, çok amaçlı açık spor sahası , fitness center, havuz cafe, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, güvenlik gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Ary Mevsim nerede?

Metroyla Üsküdar’a 20, Yenikapı’ya 30, Taksim’e 45 dakikada mesafede yer alan Ary Mevsim projesi Fatih Mahallesi, Yakacık caddesi, Mektep sokak Dudullu Osb Sancaktepe / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel:444 72 79