Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ary Mevsim’de 40 ay sıfır faizle

Ary Mevsim projesinde banka kredisi olmadan firma bünyesinde 40 ay vade ve sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri de yer alıyor.

Ary Yapı tarafından İstanbul ili, Sancaktepe ilçesinde hayata geçirilen Ary Mevsim Sancaktepe projesi 7 bin 255 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

3 bloktan meydana gelen Ary Mevsim projesi projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede ayrıca ana cadde üzerinde yer alan ticari üniteler bulunuyor.

Firma bünyesinde 40 ay vade ve sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunulan Ary Mevsim Evleri projesinde avantajlı lansman fiyatları ile satışa sunuluyor. Projede satılık daire fiyatları ise 414 bin TL’den başlıyor.

Ary Mevsim Konutları’nda açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çok amaçlı açık spor sahası , fitness center, havuz cafe, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Ary Mevsim nerede?

Metroyla Üsküdar’a 20, Yenikapı’ya 30, Taksim’e 45 dakikada mesafede yer alan Ary Mevsim projesi Fatih Mahallesi, Yakacık caddesi, Mektep sokak Dudullu Osb Sancaktepe/İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel:444 72 79