Kategoriler
Proje Haberleri

Arya Park Konutları Aksu satışları başladı

Arya Park Konutları Aksu projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tunç Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip normal daireler ile bahçe dubleksleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip normal daireler ile bahçe dubleksleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü ise brüt 120 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Amerikan mutfak modeline sahip dairelerde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyo içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra daire zemine laminant parke uygulanmaktadır. Antre girişinde ise vestiyer bulunmaktadır.

Arya Park Konutları Aksu fiyatları ne kadar?

Arya Park Konutları Aksu projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 normal dairelerin fiyatı 690 bin TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı ise 950 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Arya Park Konutları Aksu nerede?

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin alanı anayol ve caddeye yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz. Havaalanına, Lara plajlarına ve turizm oteller bölgesine 5 dakikalık bir uzaklıktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 345 55 01 veya 0 (532) 232 83 17 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…