Kategoriler
Proje Haberleri

Arya Tömek Evleri satışları devam ediyor

Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi, Tavşan Tepe Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje AR-YA İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Arya Tömek Evleri konut projesinde inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Kahramanmaraş konut projesi Tavşan Tepe Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri vestiyer, kiler, alüminyum doğrama, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir. Dairelerin 24 ay içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Konut projesi sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde oyun alanları, çardak oturma alanları ve spor alanları yer almaktadır. Geniş peyzaj alanına sahip projede otopark, kamera sistemi, kapıcı gibi hizmetler de sunulmaktadır. Arya Tömek Evleri konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 150 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Arya Tömek Evleri fiyatları ne kadar?

Kahramanmaraş konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

3+1, brüt 150 metrekare büyüklüğündeki daireler 630 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Arya Tömek Evleri nerede yer alıyor?

Konut projesi Kuzey Çevre Yolu üzerindeki Cancık mevkiinde konumlandırılmıştır. Şehrin en güzel bölgesinde yer alan proje pek çok noktaya yakın olması ile de dikkat çekmektedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0545 890 46 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version