Kategoriler
Proje Haberleri

Arya Tömek Evleri satışları devam ediyor

Arya İnşaat firması tarafından Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi, Tavşan Tepe Mahallesi’nde hayata geçirilen Arya Tömek Evleri projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede daire fiyatları ne kadar? Daire seçenekleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Kuzey çevre yolu üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje iki konut bloğundan meydana geliyor. 7 katlı iki konut bloğunda toplam 26 adet daire yer alıyor. Projenin 24 ayda tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Arya Tömek Evleri projesinde yer alan dairelerin tamamı 3+1 tip konutlardan meydana geliyor. Konutların büyüklükleri ise brüt 150 metrekare, net ise 138 metrekaredir. Projede asansör, hidrofor, kamera sistemi, ısı yalıtımı, otopark, uydu sistemi mevcuttur. Ayrıca projede kapısı dairesi, çocuk oyun parkı, ve spor alanı yer alacak. Dairelerde ise çelik kapı, kiler, fiber internet, görüntülü diafon, vestiyer gibi özellikler yer alıyor.

Arya Tömek Evleri fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan daireler, bulunduğu kata ve dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik göstermektedir. Bu bilgiler doğrultusunda brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 460 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Arya İnşaat firması yeni başlamayı planlandığı projenin ismini de Arya Teras olarak belirledi. Arya Teras konut projesinde 4+1 tip dairelerin yer alması planlanmaktadır.

Konut projesi Tavşan Tepe Mahallesi, Kuzey Çevre yolu üzeri, Cancık Mevkii, Onikişubat / Kahramanmaraş adresindedir. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0545 890 46 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…