Kategoriler
Proje Haberleri

Aryap Batıkent 4 satışa sunuldu

Aryap Batıkent 4 modern tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Eskişehir’in Tepebaşı İlçesinde yükselen Aryap İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutları iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Tepebaşı İlçesi Batıkent Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Aryap Batıkent 4 modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Daireler akıllı ev sistemine sahip olup uzaktan kontrol edilebilmektedir. Proje kapsamındaki daireler vestiyer, giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu, panjur, görüntülü diafon, ankastre set gibi özelliklere sahiptir.

Proje aynı zamanda kapalı otoparkı, çocuk oyun alanı, peyzaj alanı, yürüyüş yolları gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra 7/24 kamera kayıtlı güvenli sistemi, asansör, site girişinde güvenlik gibi hizmetler de bulunmaktadır. Eskişehir Tepebaşı konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Projede 3+1 tip ve 4+1 tip daireler bulunmaktadır. Konut projesi aynı zamanda toplam 48 daire ve 8 adet ticari birimden oluşmaktadır.

Aryap Batıkent 4 konumu ve fiyatları hakkında

Aryap Batıkent 4 konut projesi, Tepebaşı’nda Batıkent Mahallesinde çevreye hakim bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje hastane, okul, market, otobüs durağı gibi noktalara yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

3+1 160 metrekare brüt alana sahip daireler 1 milyon 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler krediye uygun olup, 1 gün içerisinde banka onayı alınmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0228 315 56 56 ve 0532 348 33 11 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version