Kategoriler
Proje Haberleri

Aryap Uludağ Park satılık 2 + 1 ve 3 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Aryap Uludağ Park projesi, Bilecik’te en son hayata geçen konut projelerinden biri olmaktadır. Toplamda 102 daire ile 2 işyerinden meydana gelen bu projede avantajlı daire seçenekleri mevcuttur. Akıllı ev sistemlerinin bulunduğu daireler jeneratör altyapısına, internet bağlantısına ve görüntülü diyafon sistemine sahiptir. Bununla birlikte tüm daireler aynalı vestiyere, dayanıklı mutfak ve banyo dolaplarına, Beko markalı ankastre mutfak setine ve ısıtmalı balkonlara sahiptir. Yerden ısıtma sisteminin daire içi ile birlikte balkonu da kapsaması, tüm dairelere fazladan 1 oda imkanı sunmaktadır. Yani yeterli büyüklükte olan bu balkonları oda olarak kullanmak mümkündür.

Ayrıca site girişinde güvenlik kontrol noktası vardır. Her isteyenin giremediği bu yaşam alanı süs havuzları ile güzelleştirilmiştir. Ayrıca açık havada oturma imkanı sağlayan pek çok bank, çocukların rahatça oyun oynayabileceği parkla beraber site alanına dahildir. Sitenin genel işlerinden sorumlu bir kapıcının bulunması ise konforu yükselten bir detaydır.

Satılık daire fiyatları ise şöyledir:

A – 2 + 1 Odalı daireler

  • Brüt 118 metrekare: 355 bin TL
  • Brüt 130 metrekare: 395 bin TL

B – 3 + 1 Odalı daireler

  • Brüt 146 metrekare: 455 bin TL

Ayrıca bu dairelerin 2 + 1 odaya sahip olanları tek banyoludur. 3 + 1 türündeki dairelerde fazladan bir de ebeveyn banyosu yer alır.

Konutların yükseldiği yer tam olarak neresidir?

Bu konutlar, Bilecik Bozüyük satılık daire seçenekleri arasında yer alır. İsmet İnönü Caddesi ile Nizam Sokağı’nın kesiştiği nokta proje alanının bulunduğu yerdir. Abdülhamit Han Camii, Migros, A 101, Ekomini ve Mini Akademi Kreşi yürüyerek ulaşılabilecek olan mekanların başında gelir. Ayrıca 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Saffet Şeker İlkokulu, Bozüyük Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Özel Final Temel Lisesi ve Atatürk Ortaokulu bu civardadır. İlçenin merkezinde yükselen daireler son derece işlek bir bölge üzerindedir.

Aryap Uludağ Park satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi

Aryap Uludağ Park satılık daire seçenekleri hakkında bilgi için 0532 348 33 11 numarası aranmalıdır.  Bu numara her zaman iletişime açık olmaktadır.

Exit mobile version