Kategoriler
Proje Haberleri

Aryom Dalyan Villaları ön talep topluyor

İzmir İli, Çeşme İlçesi Dalyan mevkiinde villa projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Aryom İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup projede inşaat çalışmaları devam etmektedir. Aryom Dalyan Villaları konut projesinde villaların satışları devam etmektedir. Projenin teslimatı ise Eylül 2022 tarihinde olması planlanmaktadır. Projede villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Villla fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Çeşme’nin Dalyan mevkiinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 8 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Son derece lüks bir mimariye sahip olan villalar aynı zamanda doğa manzarası ile de dikkat çekmektedir. Her villa kendi alana içerisinde mahremiyet korunarak, yaşam alanları hiçbir şekilde görsel bakımdan engellenmeyecek biçimde planlanmıştır. Aynı zamanda peyzaj düzenlemeleri ile her villa için özel bahçe alanları oluşturulmuştur.

Dalyan villa projesinde villalar 250 metrekare büyüklüğünde, dubleks olarak tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra her villanın kendisine ait 63 metrekare büyüklüğünde açık havuzu bulunmaktadır.  Villa özellikleri arasında giyinme odası, veranda, şömine ve intercom sistemi gibi ayrıcalıklar da yer almaktadır. Aryom Dalyan Villaları projesinde site kapsamında güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve güneşlenme terası gibi özellikler de yer almaktadır.

Aryom Dalyan Villaları Fiyatları Ne Kadar?

Dalyan konut projesi Aryom Dalyan Villalarında kişiye özel ödeme koşulları ve fırsatlar sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden villaların fiyatları 7 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Aryom Dalyan Villaları konut projesi doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır. Proje Aya Yorgi Koyu’na 2 kilometre, Dalyan Marina’ya 2,5 kilometre uzaklıktadır. Aynı zamanda Çeşme Marinaya 5 kilometre uzaklıkta yer alan proje, Alaçatı Çarşı’ya da 10 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 220 12 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…