Kategoriler
Proje Haberleri

Aryom Koru hemen teslim

İsminden de anlaşılacağı gibi Aryom İnşaat imzası ile Aryom Koru projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İzmir ilinin gözde ilçelerinden Gaziemir’de inşa edildi. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu yönü ile bölgedeki diğer konut projelerinden bir adım daha öne çıkan proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Söz konusu olan konutların çalışmaları tamamlandı. Bu yüzden projede yer alan konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor.

Beş katlı bloklardan meydana gelen proje modern mimarisi ile de dikkat çekiyor. Aryom Koru projesi bünyesinde 373 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Alıcılarına lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan projede taksitlendirme mümkün.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu konutların büyüklükleri de bu kapsamda planlandı. Aryom Koru projesinde yer alan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösteren daire tiplerinden oluşuyor. Konutların büyüklükleri ise 65 metrekare ile 189 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan 1+1 konutlar 479 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Aryom Koru projesinde yer alan 2+1 konutlar ise 835 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 976 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutları fiyatları da 1 milyon 505 bin TL’den başlamakta.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar Irmak Mahallesi, Refik Cesur Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.