Kategoriler
Proje Haberleri

Aryom Koru nerede yükseliyor?

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, Aryom İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Aryom Koru konut projesi, toplam 20 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

10 blokta toplam 425 konuttan meydana gelen konut projesinin 6 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrılmış durumda bulunuyor. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1+1’ler 64 ila 70 metrekare, 2+1’ler 120 ila 149 metrekare, 3+1’ler 159 ila 172 metrekare, 4+1’ler 195 ila 267 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesinin Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Aryom Koru konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 daireler 394 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 686 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 795 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1’ler ise 1 milyon 248 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapabilmek ve ipotek kredisi programından yararlanabilmek mümkün.

Aryom Koru konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, SPA, kafe, restoran, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, sosyal tesis, güneşlenme terası, masa tenisi ve bilardo gibi çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor.

Asansörlü konut projesi, merkezi ısıtma sistemiyle ısınıyor. Yerden ısıtma sisteminin de olduğu konut projesinde dairelerde ısı pay ölçer var. Ebeveyn banyolu projede, çamaşır odası ve balkon da mevcut. Projede akıllı ev sistemleri kullanılıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, İzmir’in yükselen bölgelerinden Gaziemir’de hayata geçiriliyor. Koru Poliklinik ve Tıp Merkezi ile Aryom Kültür ve Sanat Merkezi’ne yakın bir konumda bulunan Aryom Koru konut projesi, Irmak Mah. 38/2 Sok. Gaziemir/İzmir adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 31 90