Kategoriler
Proje Haberleri

AS 20 Maslak’ta taksitle ödeme

İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Maslak’ta AS Yapı tarafından inşa edilen AS 20 Maslak konut projesi, toplam 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Toplam118 daireden oluşan projede mağaza tipi dükkânlar da mevcut. Proje, 12 katlı tek bloktan meydana geliyor. Projede sadece 1+1 tipteki daireler yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 77 metrekare ila 79 metrekare arasında değişiyor.

Proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

AS 20 Maslak projesi fiyat bilgisi

Projedeki konutlar, 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki en yüksek konut fiyatı ise 800 bin lira. Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olunabiliyor.

AS 20 Maslak projesi sosyal donatı özellikleri

Projede birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede kapalı otopark, TV lounge odası, lobi, teras kafe, güneşlenme terası ve kameralı güvenlik gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut.

Jeneratörlü ve su depolu projede asansör de bulunuyor. Projede ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Projede yaşayanlara kesintisiz enerji olanağı da sunuluyor.

Dış mimaride aynalı geniş camların bulunduğu proje, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Proje nerede yükseliyor?

Proje, Avrupa yakasının en değerli bölgelerinden Maslak’ta inşa ediliyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir noktada yer alıyor. Proje, otobüs ve metroyla kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Karma proje, E-80 otoyoluna da 3 kilometre mesafede.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne yakın bir noktada bulunan projeden bankalara ve restoranlara yürüyerek ulaşabilmek mümkün.

AS 20 Maslak karma projesi, Maslak Mahallesi, Söğüt Sokak, Sarıyer / İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili bilgilere 444 4 314 numaralı telefondan ulaşılıyor.