Kategoriler
Proje Haberleri

As Barış İnşaat Panorama Park Evleri satışları başladı

As Barış İnşaat, farklı mimarisi, modern yapıları ve titiz çalışmaları olan bir inşaat firmasıdır. Eskişehir’de birçok çalışması bulunmaktadır. Eskişehir’in önemli noktalarında olan binalarının projelendirilmesinden anahtar teslimine kadar tüm aşamalarında görev almaktadır. Bunun yanında inşaat ve yapı sektörleri ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip eden bir firmadır.  As Barış İnşaat, gelişmeyi ve istikrarlı büyümeyi kendisine ilke edindiğini söylemektedir. Özellikle mühendisleri, mimarları ve deneyimli ustalardan oluşan ekipleri, güvenilir bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte olduklarını söylüyorlar. Bu yüzden As Barış İnşaat Panorama Park Evleri de titizlikle hazırlanmış çalışmalarından biri olacağa benziyor.

As barış inşaatın birçok bitmiş ve devam etmekte olan projeleri bulunmaktadır. Bunlardan biri de  Panorama Park Evleri projesidir. Bu proje Eskişehir’in Odun pazarı , 71 Evler mahallesinde bulunmaktadır. 4 katlı 4 bloktan oluşmaktadır. İnşaat firması modern görünüm ve konforun yer aldığı panorama park projesi ile mutlu olacağınızı vaat ediyor. Bununla birlikte müşterilerine hayallerinin ötesinde bir yaşam alanı sunabileceğinden bahsediyor. Gelin biraz projenin özelliklerinden bahsedelim.

As Barış İnşaat Panorama Park Evleri özellikleri

Panorama Park Evleri projesi 3+1 130 m2 ve 2+1 100 m2 olacak şekilde tasarlanmıştır. 60 daireden oluşmaktadır. Ek olarak park ve spor kompleksi manzaralıdır. Evin dışında vakit geçirebilmeniz belki komşularınızla çay içebileceğiniz site içerisinde kamelyası vardır. Isıtma sistemi yerden ısıtmalıdır. Bu nedenle yaz kış konfor sağlamaktadır. Ayrıca bu daireler ebeveyn banyoludur. Site güvenliği bulunmaktadır. Kapalı garaj ve otoparkı mevcuttur.

Asbarış İnşaat Panorama Park Evleri konumu

Panorama Park Evleri çevresinde alışveriş merkezi ,eczane, cami, okullar bulunmaktadır. Eksi bir özellik olarak engelliye uygun dizayn edilmemiştir.

Bu evler konumu itibariyle Hasan Doğan Spor kompleksine yakın olarak inşa edilmiştir. Ve bu konumun avantajı ise keyifli anlarınıza bir yenisini ekleyerek yaşam kalitenizi arttırabilmenizdir. Proje 71 Evler Mahallesi, Onaran Sokak’ta, Hasan Doğan Spor tesisleri karşında yer alıyor.

Asbarış İnşaat Panorama Park Evleri fiyat bilgisi

Son olarak  As barış İnşaat Panorama Park Evleri projesindeki  100 m2 büyüklüğe sahip 2+1 konutlar 450.000₺’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. 130 m2 büyüklüğe sahip 3+1 konutlar ise 600.000₺ den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Panorama Park Evleri iletişim bilgileri:

İş0 (222) 250 44 40

Cep0 (532) 763 22 66

Diğer proje haberleri için tıklayınız