Kategoriler
Proje Haberleri

As Er Blue Palace satışları devam ediyor

As Er Blue Palace projesini konforlu ve özellikleri ile ilginizi çekecek olan daireyi sizlere sunmaktadır. Konut projesi As-Er İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Antalya İli, Alanya İlçesi, Mahmutlar Mahallesi’nde yer almaktadır. Genel olarak özellikleri detaylı birim içinde açıklanabilir. Site içerisinde bulunan bu evleri sizler inceleyerek seçenekleriniz arasına koyabilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Konut projesi Mahmutlar’da yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde 9 katlı tek konut bloğunda toplam 40 adet konuttan meydana gelmektedir. Alanya konut projesine 1+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Dairelerin 35 tanesi 1+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 4 adet daire 2+1 tip dubleks, 1 adet daire 3+1 dubleks dairelerden oluşmaktadır.

Genel olarak projenin özellikleri bakımından ilgi çektiğini söylemek mümkündür. Amerikan mutfağı bulunan bu evin oldukça modern tarzda düşen değil söylenebilir. Hilton banyosu, kartonpiyeri ve çelik kapısı bulunmaktadır. Çeşitli özellikleri ile ilgi çeken bu evin duşa kabini mevcuttur. Seramik demirden oluşan bir yapısı vardır. Isıcam ve vestiyere mevcuttur. Görüntülü diafon da aynı şekilde evin içerisinde bulunur. Spot aydınlatma ile ev daha da iyi gözükmektedir. Daire içerisinde asansör bulunmaktadır. Hidroforu ve buhar odası da mevcuttur. Jeneratörü de aynı şekilde herhangi bir duruma karşı bulunmaktadır.

As Er Blue Palace Konumu ve Fiyatı Hakkında Detaylı Bilgi

Bu proje sayesinde sizler istediğiniz yere kolay bir biçimde ulaşım sağlanabilmektedir. Yürüme mesafesinde olan birçok yer mevcuttur. Eczane gibi sağlığın öne çıktığı yerler aynı şekilde yürüme mesafesidir. Marketler, semt pazarları, Alışveriş Merkezi eve oldukça yakındır. Ailenizle veya çocuğunuzla vakit geçirmek için parka yürüyerek gidebilirsiniz. Spor salonunda çok yakındır. Şehir merkezine oldukça yakın olan bu evler aynı şekilde belediyeye de yakındır. Camiye de kısa bir mesafe vardır. Eğitim açısından da öğrencilere büyük bir kolaylık sağlayan konumu sayesinde ilkokul ortaokul ve lise ye giren öğrenciler yürüyerek evlerine gidebilmektedir.

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda projede yer alan dairelerin fiyatları ise 575 bin liradan başlamaktadır. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için daireler krediye uygun durumdadır.

Bu şekilde evin detaylı bir incelemesi yapabilirsiniz. Sizlerde bu evi inceleyerek seçenekleriniz arasına yerleştirebilirsiniz. Özellikleri bakımından dikkat çeken buraya modern tarzda döşenmiştir. Antalya’nın Alanya ilçesinde yer alan bu evi değerlendirmek mümkündür.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 532 523 40 66 numaralı telefon ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version