Kategoriler
Proje Haberleri

As Er Blue Tower satışları devam ediyor

Geniş odaları ve çeşitli özellikleri ile dikkat çeken As Er Blue Tower projesi satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daireler brüt 55, net ise 48 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Bu evler çeşitli özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Sizlerde bu özellikleri detaylı bir biçimde inceleyerek değerlendirebilirsiniz. Ayrıca oda sayısının 1 + 1 olduğu bu projedeki evler oldukça ilgi görmektedir.

Projenin iç ve dış özellikleri

Konut projesi 9 katlı tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Projedeki dairelerin tamamı 1+1 tip daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. İç özelliklerine detaylı bir biçimde incelenecek bulunursa oldukça ilgi çekmektedir. Hilton banyosu, kartonpiyerleri ve çelik kapısı bulunan bu evler özellik bakımından da oldukça ayrıcalıklıdır. Aynı zamanda duşa kabini de bulunmaktadır. Aynı zamanda görüntülü diafona da sahiptir. Amerikan kapılı olan bu evin spot aydınlatması da mevcuttur. Bu şekilde özellikler detaylı bir biçimde incelenebilir. Apartman içerisinde asansör bulunmaktadır. Aynı zamanda arabalarınızı kolay bir biçimde park etmek amacıyla otoparkı da vardır. Site içerisinde bulunan bu evin kapıcısı vardır. Ayrıca spor alanı da mevcuttur. Kendinize vakit ayıracağınız spor alanının yanı sıra yüzme havuzu da açıktır. Jeneratör de mevcuttur. Herhangi bir olaya karşı tedbiren yangın merdiveni de bulunmaktadır. İç ve dış özellikleri bakımından çeşitlilik gösteren bu evin detaylı bir incelemesi yapılabilir.

As Er Blue Tower konumu ve fiyat bilgisi

Bu proje kapsamında konum olarak ilgi çekici özellikler barındırmaktadır. Yürüme mesafesi olan birçok alanı mevcuttur. Marketinden semt pazarına alışveriş merkezlerinden parkına kadar her yer yürüme mesafesi kadar sizlere yakındır. Aynı zamanda şehir merkezine de oldukça yakındır. Sizler kolay bir biçimde ulaşım gerçekleştirebilirsiniz. Camiye de oldukça yakındır. Eğitim açısından da öğrencilere kolaylık sağlamaktadır. Aynı zamanda bu konum sayesinde ilkokul, ortaokul ve liseyi giden öğrenciler yürüyerek okullarına ulaşabilirler. Ulaşım bakımından arama ile caddeye çıkılmaktadır. Bu şekilde gerçekleştirilen ulaşım sayesinde sizler kolay bir biçimde istediğiniz yere gidebilirsiniz. Manzara olarak doğa ile iç içe olan bu evler sizlere her şehir hem de doğa manzarası sunmaktadır. Ayriyeten havuz manzarası mevcuttur.

Daire satışlarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde brüt 55 metrekare büyüklüğe 1+1 tip dairelerin fiyatları 582 bin TL’den başlamaktadır.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Konut projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Alanya konut projesinin 31 Aralık 2021 tarihinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Alanya Mahmutların yeni projesi detaylı biçimde açıklamanın yanı sıra özellikleri de incelenmiştir. Sizler bu özelliklerden ve verilen bilgilerden yararlanarak bu evi seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…