Kategoriler
Proje Haberleri

Asce Sarıyer nerede

Asce Sarıyer projesi Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje isminden de anlaşılacağı gibi Asce İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Toplamda beş bloktan meydana gelen Asce Sarıyer projesinde bloklar birbirinden bağımsız olarak yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan bloklar on dört katlı olarak tasarlanmış durumda. Asce Sarıyer projesi 184 konut kapasiteli olarak hayata geçiriliyor.

Asce Sarıyer projesi nerede?

Caddeye yakın lokasyonu ile ilgi gören Asce Sarıyer projesi Akkent Mahallesi, Şehit Emre Bakırcı Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Asce Sarıyer projesi daire özellikleri?

Asce Sarıyer projesinde bulunan konutlar tek bir tipte inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin tümü 3+1 olarak tasarlanmış durumda. Asce Sarıyer projesindeki 3+1 konutların büyüklükleri ise 175 metrekare olarak belirlendi. Aile yaşamına uygun bir şekilde yaşama kazandırılmakta olan Asce Sarıyer projesinde site sakinleri için spor alanları yer alıyor. Projede aynı zamanda açık otopark hizmeti de donatılar arasında bulundurulmakta.

Asce Sarıyer projesi daire fiyatları ne kadar?

Asce Sarıyer projesinde yer alan 3+1 tipteki konutlar 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede konut satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Asce Sarıyer projesi teslim tarihi ne zaman?

Asce Sarıyer projesindeki çalışmaların 2020 yılının Nisan ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Projedeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ise konutların alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanmakta.

Asce Sarıyer projesi iletişim bilgisi

Asce Sarıyer projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0850 549 83 10 numaralı telefon hattını arayabilir, dilediğiniz konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.