Kategoriler
Proje Haberleri

Asfor Kartal’da avantajlı ödeme

İstanbul iline bağlı bulunan Kartal ilçesinde Asfor Kartal projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Avva İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Bu yönü ile alıcılarına avantaj sağlayan proje beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı çeken alıcılar için birebir.

Asfor Kartal proje tek bir bloktan meydana geliyor. Kule olarak inşa edilmiş olan proje 25 katlı olarak tasarlanmış durumda. Söz konusu olan proje bünyesinde 77 adet konut barındıracak şekilde planlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar Karlıktepe Mahallesi’nde bulunuyor. Asfor Kartal projesinde yer alan daireler Çayırbaşı Sokak No:18’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise üç farklı plandan oluşuyor. Asfor Kartal projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde inşa edilmiş durumda. Projedeki konutların büyüklükleri ise 83 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen konutların ücretleri daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Asfor Kartal projesinde bulunan 1+1 daireler 505 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 daire tipindeki konutlar ise 863 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 konutlar ise 1 milyon 105 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Firma bünyesinde konutlar için 0,98 faiz oranı ile taksitlendirme mümkündür.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 212 952 65 70