Kategoriler
Proje Haberleri

Asilada Incity Life Kuşadası satışta

Asilada Incity Life Kuşadası konut projesi Asilada İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir.  Kuşadası konut projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Projenin birinci etabında çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Ayrıca birinci etapta Ağustos ayı itibarı ile lansman fırsatları ile daire satışlarına başlanmıştır.

Proje özellikleri neler?

Asilada Incity projesi Asilada Incity Life , Asilada Incity Confort  ve Asilada Incity Panorama olmak üzere proje üç etaptan oluşmaktadır. Üç etaptan meydana gelecek olan projenin birinci etabında üç konut bloğu yer almaktadır. Üç adet konut bloğunda ise toplam 72 adet daireye yer verilmektedir. Kuşadası konut projesi deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilmektedir. Konut projesi üç adet konut bloğundan meydana gelmektedir. her konut bloğunda iki adet on kişilik asansör bulunmaktadır. merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılacak olan projede konut içi ısı kontrol sistemi mevcuttur. Dairelerde yer alan salon ve yatak odalarında klima tesisatı yer almaktadır.

Konut projesinde toplam 72 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı tipte tasarlanmıştır. Kuşadası konut projesinde yer alan üç bloktan iki tanesinde 1+1 tip daireler yer alacaktır. Ortada kalan blokta ise 2+1 tip dairelere yer verilecektir. 1+1 tip dairelerde salon, yatak odası, banyo-wc, mutfak, balkon ve kat bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca 2+1 tip dairelerde ise salon, yatak odası, ebeveyn yatak odası, ebeveyn banyo-wc, banyo-wc, mutfak, hol, balkon ve kat bahçesi mevcuttur.

Asilada Incity Life Kuşadası sosyal alanlar

Asilada Incity Life Kuşadası projesinde her konut bloğu için ayrı olacak şekilde üç adet açık yüzme havuzu mevcuttur.  Ayrıca çocuk oyun parkı, havuz başı kamelyalar, barbekü alanı gibi sosyal alanlar da projede mevcuttur. Bunların dışında ayrıca 7 /24 site güvenliği, güvenlik sistemi, özel peyzaj alanları da projede bulunmaktadır.

Asilada Incity Confort  ve Asilada Incity Panorama etaplarının da yakın zamanda başlaması beklenmektedir. Konut projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi, İkiçeşmelik Mahallesi, Aydın Bulvarı’nda yer almaktadır. Ayrıca Kuşadası konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0542 280 20 80 veya 0256 502 13 13 numaralı telefonları arayabilirsiniz…

Diğer proje haberleri için tıklayınız…