Kategoriler
Proje Haberleri

Aşiyan Konakları Zonguldak teslim tarihi

Zonguldak iline bağlı Ereğli ilçesinde Aşiyan Konakları Zonguldak projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Adakoğlu İnşaat yapımcı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Üç bloktan meydana gelen proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettiriyor. Projede yer alan bloklar yeni katlı olarak inşa ediliyor.

Aşiyan Konakları Zonguldak projesi bünyesinde 84 adet konuta yer verecek şekilde hayata geçiriliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede satışlar da aynı hızla devam ediyor. Bahsi geçen projede satılık olarak yalnızca 8 adet konut kaldı. Projede bulunan konutlar mortgage planına sahip. Site içerisinde açık otopark bulunduğu gibi konut bloklarında da asansör mevcut.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede bulunan konutlar Karadeniz Bölgesi’nde yer alan Zonguldak ilinde hayata geçiriliyor. Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinde inşa edilmekte olan Aşiyan Konakları Zonguldak projesi Kepez Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi’nde yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında tek bir daire tipinden meydana gelen konutlar yaşama kazandırılıyor. Aşiyan Konakları Zonguldak projesinde yer alan konutların tümü 3+1 daire tipinde inşa ediliyor. Bahsi geçen 3+1 konutların büyüklükleri ise 172 metrekare olarak belirlendi. Projede bulunan konutlarda balkonlar da bulunuyor.

Fiyatları belli olmayan projede ödeme planı olarak taksitlendirme seçeneği alıcılar için mevcut. Bahsi geçen konutlar şu anda inşaat aşamasında. Çalışmaların 2020 yılı içerisinde tamamlanıp ilgili dairelerin de alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 850 549 50 55