Kategoriler
Proje Haberleri

Aşiyan Premium Tepebaşı satışları başladı

Eskişehir Tepebaşı’nda bulunan Aşiyan Premium Tepebaşı projesi Aşağı Söğütözü Mahallesi’nde bulunmakta. Projenin inşaat süreci devam ediyor. AYD yapı tarafından satışa sunulan bu projennin Mayıs 2022 yılına kadar teslim edilmesi planlanıyor. Dış ve iç mekan özellikleri ile dikkat çeken projenin son hali oldukça merak ediliyor. Projenin park ve yeşil alan manzarası mevcuttur. Bu yüzden çocuklu aileler için bu proje bir cazibe merkezidir. Proje, modern mimarisiyle şimdiden dikkat çekmeyi başardı.

Aşiyan Premium Tepebaşı iç özellikleri

Eskişehir’de hayat bulan Aşiyan Premium Tepebaşı projesinde 4 adet bloktan ve her blokta 24 adet daireden oluşmakta. Her daire Batı, Doğu ve Güney cephe olmak üzere 3 farklı cepheye sahiptir. Daireler brüt 180 m2 ve net 150 m2’dir. 3+1 şeklinde tek tip daireler vardır. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma mevcuttur. 2 adet balkonu ile oldukça kullanışlı ve konforlu evlerdir. Blokların girişinde posta kutuları ve dekorasyon ürünleri vardır. Dairelerde belli bir konsept benimsenmiştir. Daire girişlerinde özel güvenlik sistemleri ve çelik kapı mevcuttur. Ayrıca birinci sınıf lake boyalı ayna portmanto da her dairede olan özelliklerden.

Fiber internet alt yapısı ve PVC doğrama elektrikli panjur sistemlerine de proje içerisinde yer verilmiş. Ayrıca özel havalandırmalı kiler ve çamaşır, kurutma makinası için gerekli tesisat da Aşiyan Premium Konakları projesinde mevcut. Tüm bunların dışında dairelerde akıllı ev sistemleri de var. Örneğin, bina giriş kapısını açma kapama ve site içi kamera izleme seçenekleri var. Bunun dışında alarm sistemleri, garaj kapısı sistemleri ve kombi, klima ayarı sistemleri de projede mevcut.

Projenin planlanan iç detayları nelerdir?

Eskişehir’deki bu projede oldukça fazla detaya yer verilmiştir. Örneğin mutfak dolapları lake boyalı ithal aksesuarlı olarak tasarlanmıştır. Proje ‘ye uyumlu olması için mutfak tezgahları Kuvarstan yapılacak. Mutfaklarda Ankastre set de mevcut. Ayrıca mutfaklarda televizyon için gerekli alt yapı da mevcut olacak. Bunun yanı sıra salon ve oda zeminleri yerden ısıtma sistemine uygun seramik olacak, Projede dekoratif tavan ve silinebilir duvar özellikleri Banyolarda konsepte uygun seramik, temperli duşa kabin camı, banyo bataryası, klozetlere sıcak su tesisatı çekilecek.

Aşiyan Premium Konakları projesinde brüt 180 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır. Projede yer alan daireler krediye uygun, fakat takasa uygun değildir. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0222 220 72 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine için tıklayınız